Contact

La ora actuala, intalnirile noastre au loc in fiecare marti, de la 18:30, la sediul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC), Universitatea din Bucuresti (complexul “Leu”, Bd. Iuliu Maniu 1-3, etajul 6).

Clubul Ethos powered by Telekom este un club privat, iar accesul la sedinte este strict rezervat membrilor sau invitatilor. Daca iti doresti sa devii membru, te invitam pe grupul de Facebook al Clubului.

Cum poti deveni membru al Clubului Ethos

Important! Pe perioada verii, Clubul Ethos desfasoara un program special de pregatire, in limba engleza, pentru studentii, masteranzii sau doctoranzii care vor sa participe la urmatoarele editii ale campionatelor europene (EUDC) si mondiale (WUDC) de debate.

Pentru a deveni membru, trebuie sa completezi formularul de mai jos si sa te angajezi sa respecti Regulamentul Clubului.

Daca aplicatia ta va fi acceptata, te vom contacta si te vom invita la o prima sedinta de club, unde vei trece si printr-un training, care sa-ti permita sa intelegi activitatile specifice clubului. Ulterior, daca vei fi incantat de experienta alaturi de noi, iar sentimentul este reciproc, te vom invita sa devii membru cu drepturi depline. Comunicarea intre membri se realizeaza prin grupul de Facebook dedicat al Clubului.

Pentru informatii despre club, contactati:

Dragos Dehelean, instructor club

Email: dragos.dehelean@selenis.ro

Telefon: 0723575323


Parteneri

Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti   Facultatea de Stiinte Politice, SNSPA Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA       Facultatea de Management, SNSPA        International Advertising Association Romania


Ce spun cei care ne cunosc despre noi

Despre Ethos pot spune ca este un club concentrat pe esential, riguros, atent la detalii si orientat spre invatare. Ce se intampla acolo, de fapt? Se creeaza experiente de invatare in care unii participa direct iar ceilalti observa si, prin feed-back individualizat, se trag concluzii utile pentru toti. Nu se simuleaza, se aplica. Dezbarerile sunt cat se poate de serioase, temele atent alese, unele se axeaza pe valori sociale si au potential mare de conflict, altele sunt mai aride dar cu miza mare. Pasiunea nu lipseste, competitia ofera motivatie si este ingredientul principal al invatarii.  Recomand o astfel de scoala non-formala oricarui tanar care se gandeste la o cariera publica, indiferent de domeniu. Felicitari lui Dragos Dehelean pentru initiativa!

Ciprian Ciucu, lider politic (PNL)